Annonsera

Vi skapar unika affärspaket utifrån ditt behov och dina marknader

Med Sveriges vassaste B2B-databaser når vi hundratusentals beslutsfattare som står i begrepp att investera.

Vårt konceptmedia inom bygg, fastighet, industri, gård-, lant- och skogsbruk samt behandlingsvård distribueras utifrån händelse- och investeringsläge.

Inom B2C är vi ensamma om att veckovis distribuera den rikstäckande VillaFakta och den regionala Villabladet till samtliga personer som fått ny lagfart och ansökt om bygglov.


Vi har en unik samling tidningar
– framför allt när det gäller våra mottagare.

Allt om Gården läses av lantbrukare med investeringsbehov! TS-kontrollerad upplaga på 90.800.

Bil & Verkstad går ut till 33.500 bilverkstäder, lastbilsverkstäder, däckverkstäder, detaljhandeln, bensinstationer med mera!

ByggFakta Sverige, etablerad 1989, är Sveriges största byggtidning. Tidningen vänder sig till personer inom byggmarknaden, dess företag, trender, produkter och tjänster.

Byggvärlden är en modern affärstidning i tabloidformat. Med en TS-kontrollerad upplaga på 25.000 ex är vi Sveriges största byggtidning för beslutsfattare.

Driva Eget är Sveriges största mediekanal för småföretagare, med en tidning, sajt, event, handböcker och appar.

Fastighetsfakta når samtliga registrerade fastighetsägare/fastighetsbolag, fastighetsförvaltare, bostadsrättsföreningar, industrifastighetsägare samt alla park- & kyrkogårdsförvaltningar och bolag inom fastighetsservice med en anställd eller fler.

Hotell & Restaurang är branschens största tidning med en TS kontrollerad upplaga på 16.900 ex!

Härliga Hund – Sveriges enda livsstilsmagasin för hundägare. Kunskap och inspiration i ett.

Jaktmarker & Fiskevatten är tidningen för ”jägaren som också fiskar”. Tyngdpunkten är alltid jakten, men fiskematerialet har en betydande plats.

Minnenas Journal är en tidskrift som handlar om livet förr i tiden. Den är Sveriges första tidning om vår svenska vardagshistoria.

Omtanke – Tidningen för vård och omsorg läses av socialchefer och socialsekreterare som placerar människor i vård! Tidningen går även ut till Kriminalvård och Landsting.

SPRF / SKPF Här&Nu, Sveriges Pensionärers Riksförbund, grundades 1937 och samtidigt startades SPRF-tidningen. Förbundet är landets äldsta rikstäckande organisation för pensionärer.

Tidningen CityMark läses av hyresgäster i kommersiella lokaler som står i begrepp att flytta!

Traktor Power är landets första, största och häftigaste traktormagasin! Här möter du amerikanska monstertraktorer, de värsta traktorpullarna, 1950-talets kultmaskiner och de grymmaste jeeparna.

Villabladet är nyckeln som öppnar för kontakter mellan köpare och säljare och därigenom skapar lönsamhet för båda parter. Med över 30 år på marknaden är Villabladet den ledande lokala tidningen.

VillaFakta är ett exklusivt magasin som vänder sig till landets alla nyblivna småhusägare. Innehållet är speciellt anpassat för målgruppen med artiklar som berör villaägandet och de arbeten man kan ställas inför.

Åkeri & Entreprenad går ut i 74.500 ex till entreprenörer inom åkeri, entreprenad, samt skogsbranschen!

 

Ladda hem utgivningsplaner och prislistor

Allt om Gården: [2018]
Bil & Verkstad: [2018]
Byggfakta Sverige: [2018]
Byggvärlden: [2018]
Driva Eget: [2018]
Fastighetsfakta: [2018]
Hotell & Restaurang: [2018]
Jaktmarker & Fiskevatten: [2018]
Minnenas Journal: [2018]
Omtanke: [2018]
SPRF / SKPF Här&Nu: [2018]
Tidningen CityMark: [2018]
Traktor Power: [2018]
Villabladet: [2018]
VillaFakta: [2018]
Åkeri & Entreprenad: [2018]

Ska du göra en annons som ska gå i någon av våra tidningar hittar du mer information här.

Annonsera hos Svenska Media Docu AB

 

© 2018 Svenska Media Docu AB - A DOCUnordic Company     Tingsgatan 2, 827 32 Ljusdal | Tel 0651-150 50 | post@svenskamedia.se | Personuppgiftspolicy