Härliga Hund

Härliga Hund omslagSveriges enda livsstilsmagasin för hundägare. Kunskap och inspiration i ett. Glädje, kunskap och inspiration är ledorden för Härliga Hund, Sveriges modernaste hundmagasin.

Härliga Hund speglar hundens nya roll som en fullvärdig familjemedlem med allt vad det innebär. Vi shoppar mer till hunden men vill samtidigt veta allt om hur hunden mår, hur den ska uppfostras och hur vi kan träna och resa ihop.

Härliga Hund fångar upp dagens stora hundintresse och har skapat ett peppande och inspirerande magasin kring livet med hund. Att leva med hund är ju så mycket mer än koppelpromenader och hundträning.Självklart bjuder vi också på reportage om allt från mat, mode och resor till spännande läsning om relationer, psykologi och gripande öden – alltid med hundfokus!

Härliga Hunds typiska besökare är en kvinna i 45-årsåldern som kan bo var som helst i vårt land. En stor del av besökarna intresserar sig för olika aktiviteter i hemmet, såsom matlagning och trädgårdsarbete, men de är även väldigt förtjusta i att göra resor inom Sveriges gränser.

86% kvinnor / 14% män / Snittålder: 48 år

Besök Härliga Hunds hemsida!

Ladda hem 2017 års prislista!

© 2017 Svenska Media Docu AB - A DOCUnordic Company     Tingsgatan 2, 827 32 Ljusdal | Tel 0651-150 50 | Fax 0651-133 33 | www.svenskamedia.se | post@svenskamedia.se