Jaktmarker & Fiskevatten

Jaktmarker & FiskevattenJaktmarker & Fiskevatten är tidningen för ”jägaren som också fiskar”. Tyngdpunkten är alltid jakten, men fiskematerialet har en betydande plats.

I Jaktmarker & Fiskevatten hittar du jaktreportage från hela landet, snabba nyheter, artiklar om vapen och jaktprylar. Tidningens kända och profilerade skribenter skriver om det jägare pratar om.

Vi testar vapen och prylar och guidar läsarna rätt i tillbehörsdjungeln. Vi granskar jaktens olika dilemman och företeelser. Vi följer med ut i skogen och skildrar vägen fram till skottet. Vi känner pulsen slå och delar jägarnas glädje och sorg i framgång och motgång. Vi har de bästa bilderna och de skickligaste skribenterna som ger läsarna den maximala upplevelsen. Vi hänger med in i köket och bjuder på de bästa recepten.

Jaktmarker & Fiskevatten är en tidning med anor. Den grundades 1913 och i den grupp som låg bakom tidningens tillkomst fanns den kände konstnären och författaren Albert Engström.

Jaktmarker och Fiskevatten är Sveriges näst största jakttidning. Åtta av tio läsare är män som i snitt är ca 52 år gamla. Läsarna spenderar mer än dubbelt så mycket pengar på snus än genomsnittssvensken gör samt 71% mer pengar på sport- och fritidsutrustning.

Förutom jakt och fiske är läsarna intresserade av motorsport och friluftsliv i större utsträckning än genomsnittet.

Tidningen grundades 1913. I den grupp som stod bakom tidningens tillkomst fanns den kände konstnären och författaren Albert Engström.

Besök hemsidan!

Ladda hem prislistan!

© 2022 Svenska Media i Ljusdal AB     Tingsgatan 2, 827 32 Ljusdal | Tel 0651-150 50 | post@svenskamedia.se | Personuppgiftspolicy