Villafakta

VillafaktaVillaFakta är i sitt ursprung en tidning – ett exklusivt magasin – som vänder sig till landets alla nyblivna småhusägare. Innehållet är speciellt anpassat för målgruppen med artiklar som berör villaägandet och de arbeten man kan ställas inför – oavsett om det handlar om ett nytt hus eller om man bygger om- eller till sin bostad. Förutom initierade artiklar innehåller VillaFakta ett stort block med produktnyheter som är av intresse för småhusägare.

VillaFakta är en exklusiv tidning! Den kan inte köpas över disk – utan det är bara de som just köpt en villa eller sökt tillstånd för en om- eller tillbyggnad av sitt småhus som får tidningen.

VillaFakta sänds varje vecka till de hushåll i Sverige som föregående vecka sökt bygglov för att bygga en ny villa, bygga om eller till sin villa, rad- eller fritidshus. Tidningen sänds även till alla som registrerat sin lagfart för köp av en äldre villa och inom kort skall påbörja en större renovering. Upplagan är 120.000 – 140.000 exemplar fördelade på två utgåvor per år. Upplagan är kontrollerad av TS/RS. Sedan hösten 2006 finns VillaFakta även på nätet.

Besök Villafaktas hemsida!

Ladda hem prislistan!

© 2022 Svenska Media i Ljusdal AB     Tingsgatan 2, 827 32 Ljusdal | Tel 0651-150 50 | post@svenskamedia.se | Personuppgiftspolicy